Aanmelden

Meld jezelf hieronder aan als lid van het koor

Informatie over je aanmelding

Je bevindt je nu op de pagina waar je jezelf kunt aanmelden als lid van het jongerenkoor. We vinden het erg leuk dat je belangstelling hebt en zien je graag terug op de repetities!

Het is belangrijk om voordat je jezelf aanmeldt kennis te nemen van de informatie op de pagina met info over het koor. Daar is omschreven hoe we als koor omgaan met verschillende dingen en wat onze grondslag en identiteit is.

Als je je aanmeldt voor het koor verplicht je jezelf tot het betalen van de contributie van 50 euro per jaar. Dit geld wordt voornamelijk besteed aan de kosten voor de huur van de repetitielocatie. Niet inbegrepen is het drinken dat je nuttigt tijdens de repetitieavonden en het vervoer van en naar de repetities en concerten. Het bedrag van 50 euro dient voldaan te worden zodra je lidmaatschap van het koor is verwerkt en daarna aan het begin van elk seizoen. De leeftijd die geldt voor de leden van het koor is 15 tot 35 jaar.

Voordat je jezelf aanmeldt als lid is het mogelijk om eerst een repetitie bij te wonen. Je bent van harte welkom om eens langs te komen! Vul dan wel even het formulier in op de pagina proefrepetitie.

 

Aanmeldformulier

 


Mocht je niet weten welke zangstem het best bij je past dan kun je op je eerste repetitie met de dirigent overleggen welke partij je gaat zingen. Ter toelichting: sopraan is een hoge vrouwenstem, alt is een lage vrouwenstem, tenor is een hoge mannenstem en bas is een lage mannenstem.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com